Sista rycket på jullovetHur kommer det sig att det alltid känns som att loven tar slut precis när man verkligen kommit in i schysta lov-rutiner? Nåväl, lillebror deklarerade i alla fall i morse att han ska göra MASSOR av roliga saker de här sista dagarna!

Hitills idag har pyssel, lite legobygge och lek ute i snön avklarats. Leken i snön inkl. räddningsaktion för att gräva fram storasysters sko som fastnat skall tilläggas, så det blev även lite vardagsdramatik mitt i allt. För stunden är det lördagsgodis och en stund vid datorn som gäller. Tro vad som kommer att ske resten av lovet?

Själv hoppas jag på solsken och lite grillning!

Kommentarer
Postat av: Iréne JB

Solsken och grillning låter toppen! Vi har klarat av en tipspromenad med bingo idag i solskenet. Grillningen får vi nog hoppa trots att vädret är perfekt -3° och solsken. Dock saknas snön fortfarande. Det ligger ca 2 cm vitt puder ute och glädjer mej. Hoppas på att väderprognosen har fel och att det blir snö i stället för regn i veckan som kommer.

Och det där med att vända tillbaka till skolmorgnar i morgon, det ser inte jag fram emot. Usch så griniga vi kommer att vara....

Ha en skön sista dag på lovet.

2012-01-08 @ 14:02:18
URL: http://irenejb.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0