Tips från coachen

Till alla er som går och funderar på om inte en mycoplasmainfektion vore något att satsa på kan jag bara säga - släpp den tanken pronto!

Visst, du kan ha turen att bara få lite feber och hosta som ger med sig efter någon vecka, men du kan också få hög feber i många dagar och kanske lunginflamation på det också och på grund av allt detta få spendera ett par dygn på sjukhus med syrgas och vätskedropp och sen avsluta hela cirkusen med att knapra antibiotika.

Det kan även bli så att du en eller ett par veckor senare, när du egentligen är "frisk" fortfarande har ungefär samma ork och flås som en gammal storrökare vilket gör det svårt att fungera riktigt bra vare sig som förälder, partner eller något annat.
 
Så som som sagt var - funderar du på mycoplasma?
Tänk om och satsa på något annat!



Kommentarer
Postat av: solängel

Usch då! Krya på dig!

2012-01-31 @ 14:58:25
URL: http://frihandat.blogspot.com
Postat av: med nål och tråd

Nä men det var det värsta. Är det du eller någon annan i familjen som fått det? Lustigt nog drabbades en kollega till mig av samma åkomma i över jul o nyår, och fick vara sjukskriven några veckor.

2012-01-31 @ 15:35:03
URL: http://www.mednalochtrad.blogspot.com
Postat av: Iréne JB

Nej, har inte funderat på det. Och efter detta inlägg så säger jag definitivt nej tack.

Hoppas att du/ni blir bättre fort.

2012-01-31 @ 16:15:00
URL: http://irenejb.blogspot.com
Postat av: sara

Instämmer! Mycoplasmainfektioner är inte alls så glamourösa som man tror. Och även om det kan tyckas charmigt att hela familjen har samma sjukdom samtidigt, så blir det tjatigt i längden.

2012-01-31 @ 20:07:05
Postat av: Fale Artut

Vi for förbi ert hus för någon helg sedan, jag skickade en hög med varma tankar! Hoppas verkligen att ni blir friska fort! Kram!

2012-01-31 @ 20:13:47
URL: http://faleartut.blogspot.comf
Postat av: Tyg och otyg

Jag har haft två mycoplasmainfektioner, så jag vet redan att det inte är nåt för mig. (Dock har jag sluppit lindrigare undan än du!) Men tack ändå för tipset, och hoppas att hela familjen snart är kry igen!

2012-01-31 @ 20:25:13
URL: http://tygochotyg.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Det har jag aldrig haft nån längtan efter måste jag säga! Däremot har jag sett på hyfsat nära håll hur länge, och hur dålig, man kan vara efter lunginflammation - så var beredd på att den långa vägen tillbaks fortfarande är lång :(

2012-01-31 @ 21:38:41
URL: http://www.homeriver.se
Postat av: metamorphosis

Tack alla för krya-på-er-kommentarerna! <3



sara - Bra sammanfattat där tycker jag!



*Ellinor - Nämen nej, det var ju inte det jag ville höra! Jag ville ju höra att jag ska blir superpigg på ett litet kick! ;)

2012-02-01 @ 14:43:38
URL: http://metamorphosis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0