En textil touch i inredningen

 
Hittade två gamla vingar från en spinnrock liggandes uppe på lon.
Skicket är väl si och så, och inte har vi någon spinnrock till dem heller med de kändes ändå alltför fina och dekorativa för att fortsätta sitt liv i en skräphög uppe på lon. Kanske som topp på en blompinne ute i rabatten? Fast det skulle knappast vara mycket kvar av dem efter en sommar ute i vind och väder... Blompinne inne då? Tänk så läcker ändå så läckert med en klättrande växt som slingrar sig uppför en vinge! Men nån sån växt har vi ju inte...
 
Min käre sambo kom då med förslaget - gardinknoppar.
 
Och jamen visst - självklart!
 
Testade först att ha dem i sovrummet, men det kändes inte alls vilsamt att titta upp mot en treudd så snart man vaknar så de fick raskt flytta ned till ytterdörren och gardinstången vi har till draperiet där.
 
Mycket bättre!
 
Så nu sitter de där, vingarna. På var sin sida av ytterdörren och är så där diskret uppkäftiga samtidigt som de sprider en lätt touch av textil.
 
 
(Vet ni förresten hur svårt det är att ta ett vettigt kort på en gardinstång där man både ser änd"knoppen" bra och samtidigt får med i alla fall en antydan av hur det hela tar sig ut tillsammans?!)

Kommentarer
Postat av: HomeRiver

Smart man du har :) Jättebra placering. Här är ett annat tips: http://grannemedselma.blogspot.se/2012/07/kajsa-warg-ernst.html

2012-07-27 @ 23:34:06
URL: http://www.homeriver.se
Postat av: solängel

Men så snyggt! Nu vet jag vad jag ska leta efter på loppis i sommar. :-)

2012-07-28 @ 00:03:03
URL: http://frihandat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0