Nämen, nu tycker jag att det är dags för en utlottning!

 
Nämen, nu tycket jag att det börjar vara läge för en utlottning!
 
En utlottning för att lysa upp det lite i höstmörkret och för att fira att detta att köpa och tvätta blöjor (lite oväntat faktiskt) nog är ett minne blott inom mycket kort! 
 
Egentligen skulle det kanske passat bäst att lotta ut en ficklampa och en tygblöja, och ja lite åt det hållet är det jag har tänkt mig faktiskt...
 
Två vinster blir det.
 
- En återbruks-jeans-kasse.
 
&
 
- Ett kit med två tygbindor/trosskydd.
(av helt eller delvis återbrukat material)
 
 
I utbyte vill jag ha tips om roliga/fina/kluriga pysselprojekt och/eller bloggar och att du anger vilken av vinsterna du vill vinna. En kommentar per person, och som vanligt - lämna någon form av kontaktuppgift så att jag kan hitta rätt på dig när du vunnit!
 
Söndag den 10/11 2013 drar jag två vinnare!
 
Kom och var med - gå inte lottlös!
 

Kommentarer
Postat av: Erica

Oii jag vill vara med! Mest intressant verkar det där kitet med tygbindor vara (något som jag tittat på länge utan att ta tag i saken). Och inspiration... pyssliga projekt att göra med barn http://www.pinterest.com/heatherljones/art-with-kids/ eller varför inte kika på lite inspirerande bilder här http://www.pinterest.com/svala/patchwork/

Svar: Tack för tips! :)
Metamorphosis

2013-10-29 @ 22:10:36
URL: http://erica-svala.blogspot.com
Postat av: Humlan

Oj vilka bra vinster! Jag vill ha bägge! :)
Om jag skulle ge tips blir det nog om stick och virkhimlen ravelry.com, där finns det mesta. Allt från små ugglor i restgarner till flodhästar virkade av en slagsmormorsrutor (african flowers)
Det är ju ingen blogg, men man kan hitta många fina bloggar där igenom :) hoppas det gills annars får jag prova med nåt annat :)

Svar: Det gills absolut - och jag håller med! Ravelry är ett underbart ställe att söka och finna inspriation! :)
Metamorphosis

2013-11-02 @ 21:41:47
URL: http://www.detsomhanderhosmig.blogspot.com
Postat av: med nål och tråd

En jeanspåse önskar jag mig! Jag har två tips. Först ut är tovade vantar, som är ett restgarnsprojekt som man inte kan misslyckas med (mönstret passar tjejer, till killar behöver man göra det lite större)
http://mednalochtrad.blogspot.se/2009/09/vantar-la-sten-fraken-och-himmel.html
Tips två är att ta fina små knappar och superlimma ihop med örhängesstift, och vips så har du nya örhängen. Särskilt bra om man snabbt behöver en födelsedagspresnt.

Svar: Tack! Två tips jag noterar! :)
Metamorphosis

2013-11-05 @ 08:56:08
URL: http://www.mednalochtrad.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag vill gärna vara med! Älskar tygkassar, och den där är underbar!

2013-11-08 @ 11:51:20
URL: http://bubbisgarden.wordpress.com
Postat av: Carola L

http://www.parents.com/fun/arts-crafts/kid/ tycker jag har många bra pyssel för barn i olika åldrar - en av favoriterna är: http://www.parents.com/fun/arts-crafts/kid/simple-wood-crafts/?page=4

Jag vinner gärna tygkassen men bindor/trosskydd är inte fel det heller!

2013-11-09 @ 19:49:26
URL: http://mammamuh.blogg.se
Postat av: Ellinor

Jag vill inte vara med i utlottningen, som dessutom är passerad :) Men jag läste en sån hemsk artikel om tygfabriksarbetare som samlar spillmaterial av smutsigt fransat tyg och använder som skydd. Detta i kombination med brist på möjlighet att byta och att tvätta medför många infektioner. Jag funderar på om det finns det någon organisation där man kan bidra till menskoppar till de områden där de behövs extra väl?!

Svar: Bra fråga! Även om en menskopp också måste hållas ren kräver den ju betydligt mindre underhålla än tygbindor! (och hua, smutsigt tyg som mensskydd... :( )
Metamorphosis

2013-11-12 @ 10:12:20
URL: http://www.homeriver.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0