Välkommen hem till oss! (apropå sinnlighet)

"Hallen ska vara ljus, välkomnande och fri från skräp. Placera något lågt och vackert som fångar gästernas blick då de stiger in genom ytterdörren"
 
ur "Feng shui rum för rum" av Camilla Hentschel
 
Inspirerad av Ulrika och hennes inlägg om de mer osinnliga delarna av livet. De där delarna som sällan syns representerade i flödet av blogginlägg och instagrambilder men som är en del av vardagen.
 
Här bidrar jag med vad man möts av när man öppnar dörren hos oss just nu (och detta är den uppstädade versionen) Ljust, jovars, så länge det är ljust ute (vi har inte fått elen indragen ännu) och tja, en sopskyffel kan väl vara något att vila ögonen på och på samma gång symbolisera skräpfrihet? Tyvärr blir det inte mycket bättre när du kommer in till den nuvarande hallen heller. Utan att gå in allt för djupt på antalet skor som inte ryms i skohyllan utan istället ligger på golvet eller antalet ytterplagg som hänger helt öppet i brist på garderober så kan jag ju säga att det finns skäl till varför vi valt att satsa just på att bygga en hall...

Kommentarer
Postat av: Irenejb

En hall där skor, jackor och väskor får plats, det vore en dröm. Vi har gott om plats i huset, men just hallen är väldigt liten. Ser fram emot att få se din hall färdig. Med eller utan skoröra :)

2013-10-28 @ 06:35:38
URL: http://irenejb.blogspot.se
Postat av: Ulrika

Haha! Underbart! Fram för fler osinnliga inlägg! Fram för vardag och realism!

Postat av: med nål och tråd

Helt klart jobbigt att bo i ett renoveringsprojekt, men förhoppningsvis väldigt skönt och finare hemma när allt är klart

2013-10-29 @ 16:58:55
URL: http://www.mednalochtrad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0