Med lite fleece och fantasi...Med lite fleece, en skopa tålamod och en rejäl näve fantasi kan även den tråkigaste (ärvda, urtvättade) luvtröjan bli en fantastisk kreation!

Storasyster har fastnat för den nisch av stilen Kawaii där det ska vara gulligt men samtidigt lite tufft, med seriefigurer på kläderna, glada färger, gulliga muffins som smycken och sen då - luvtröjor som ser ut som enhörningarna, katter, gulliga monster, nallar osv...


...och efter lite skissande, planerande, inköp av lämpligt fleecetyg, tillklippning och sömnad var den klar - monsterkoftan!

Hjärtat ha storasyster sytt dit på maskin, tassarna och klorna på fickorna sydde hon på för hand, och taggarna och svansen fick jag faktiskt äran att ansvara för.

Ett roligt projekt, och det viktigaste av allt - storasyster är supernöjd med sin "nya" kofta och har i princip bott i den sedan den blev klar!


Hepp!


Kommentarer
Postat av: Blenda

Vad roligt, och så himla bra att barnen lär sig att man gör sitt eget av vad det månde vara! Det är ju 100 gånger roligare att inte se ut precis som alla andra...

Svar: Precis vad jag också tycker!
Metamorphosis

2014-07-06 @ 12:03:33
URL: http://www.blendasbetraktelser.blogspot.se
Postat av: Anonym

Härftig!

2014-07-06 @ 21:12:05
Postat av: Tyg och otyg

Kul projekt att göra tillsammans!

2014-07-09 @ 09:00:51
URL: http://tygochotyg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0