Prickigt

Nog för att jag kan tycka att prickigt är snyggt, men när de kommer i form av kliande vattkoppor så klara vi oss gärna fint utan dem. 

Om vi hade kunnat välja alltså...

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Uh, inte världens roligaste, nej... Minns så väl just när det bröt ut på äldste sonen, en natt förstås, och han stackars fötter var helt förstörda - kall, våt handduk hjälpte lite. Fast det är tjugo år sen :-). Hoppas det går någorlunda snabbt och lätt för er!

2014-03-16 @ 07:34:29
URL: http://birgittas-sida.blogspot.se
Postat av: irenejb

Vattkoppor är inte kul. Hoppas att det blir en mild variant utan alltför mycket kliande och feber så att det går att göra lite roliga saker iaf. Minns när mina två hade, först Lilla E och sedan Stora E. Så om inte de andra barnen haft så kan du räkna med att de också får det.

Svar: De andra två har haft (tack och lov!) så förhoppningen är att det ska räcka med en sjukvecka! :)
Metamorphosis

2014-03-16 @ 08:21:56
URL: http://irenejb.blogspot.se
Postat av: solängel

Vi använde jullovet i fjol till vattkoppor. Några veckor senare fick vi en influensa som totalt däckade oss i flera veckor. Extra roligt blev det när skolan ringde och tjatade (hotade) för att dottern var borta så mycket...

2014-03-16 @ 09:56:40
URL: http://frihandat.blogspot.com
Postat av: solängel

Glömde: Krya på er! <3

Svar: Tack! <3

Och vilken trist reaktion från skolan! Visst , klart att de kan bli bekymrade om ett barn är bort mkt/länge, men sjuka barn måste ju få vara hemma så att de orkar kurera sig!
Metamorphosis

2014-03-16 @ 09:56:56
URL: http://frihandat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0