Återbruk till bäbisen
Måste ju få bjuda på mamman och pappans gemensamma återbruks- och GDS-projekt inför bäbisens ankomst till familjen nämligen skötbordet!

Kombinationen av ett behov av skötplats nära rinnande vatten, ett konstigt planerat badrum och vetskapen om att det hur som helst bara är precis i början som bytandet skett på skötbord  och sen ganska snart har det övergått i någon form av freestyle-bytande lite där det har behövts så kändes köpesvarianterna både svårplacerade och dyra.

Lösningen fick därför bli att förvandla ett av de gamla köksskåpen, och med en skiva på toppen, sarger av verblivna golvlister och lite färg som fanns kvar sedan tidigare projekt blev det faktiskt ett skötbord.

Dynan är visserligen sydd av nyköpt material, men i alla fall hemsydd för att få rätt mått, och med några krokar på skåpdörren för att kunna hänga upp blöjpåsar, handduk och annat man vill ha nära så känns det riktigt funktionellt faktiskt.


...och självklart går både återbruk och GDS, såväl om en blandning av gammalt och nytt, lånat och ärvt går att finna även i blöjkorgen!

Kommentarer
Postat av: Evasleva

Det blev ju jättebra!

Och vilken underbar sovplats lilla bäbisen kommer att få med fina filtar och vagga. Men det är klart att det är trevligast att ligga PÅ sina förldrar. Så sov lilla L också de första veckorna för att sen krypa ner och sova mellan tills hon var 10 mån :)

2011-05-18 @ 11:02:34
URL: http://evaslevapysslar.blogspot.com
Postat av: U-B

Det ser jättefint ut!

2011-05-18 @ 22:46:06
Postat av: HomeRiver

Vad fint ni pysslar och gör :) Nu är det bara bäbisen som saknas!!

2011-05-19 @ 06:00:42
URL: http://homeriver.blogg.se/
Postat av: med nål och tråd

Återbrukat, praktiskt och väldigt tjusigt! +++

2011-05-19 @ 08:39:06
URL: http://www.mednalochtrad.blogspot.com
Postat av: Anita

Återbruk gör männskan glad :-D

2011-05-22 @ 07:18:35
URL: http://anitafixar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0