VAB-dag med takdropp

 

En sån där "första feberfria dagen"-dag ni vet, när barnet inte är helt i skick för skola/förskola men samtidigt så piggt att det kan bestämma sig för att inte alls vilja sova middag som vanligt utan nöja sig med en kvarts power nap, och mamman som hade tänkt plugga ikapp lite under sovstunden som aldrig blev av får allt fler gråa hår...

 

Ja, en sån dag är det särskilt välgörande för både barn och förälder att gå ut i snön och få lite sol och friskluft!

 

Visste ni förresten att takdroppet låter helt annorlunda när det landar på en spade av plast än när det landar på altanens trädäck?

 

Jorru, så är det! För det har lillskrotet upptäckt minsann!


Kommentarer
Postat av: Maria

Vädret är så härligt just nu, skönt att få en stund i solen. Roligt med små barns empiriska utforskande av världen som dropp på spade/trä.

2013-02-27 @ 07:03:37
URL: http://www.jagblommar.se/
Postat av: Blenda

Hej! Det var visst ett tag sen jag besökte dig, hade missat flera stycken inlägg!

Härliga dina vårhimlar ser ut! Jag vill ha RIKTIG vår, bort med alla snörester och smutsigt gammalt grus, fram med sol och gatsoparmaskiner!

Såna där mittemellandagar, med halvfriska barn tex, kan vara stressande när de inträffar, men det är ju bara att finna sig och försöka njuta av avbrottet istället!

Ha det gott/Blenda

2013-02-27 @ 20:11:45
URL: http://www.blendasbetraktelser.blogspot.se
Postat av: Iréne JB

Vårvinter! Älskar den. Solen värmer och smälter snön på dagen men kylan på natten fryser all smält snö till is. Just den biten kanske inte är så rolig, isen.
Även här har jag haft helt sjukt plus halvfriskt barn.

Min Owls är förresten färdig, så nu kan jag säga att 11 nystan Nepal räckte. Jag hade dessutom kunnat sticka den något mindre. Är en 38 upptill (inte så storbystad) och 40 nedtill. Mer info på bloggen, och fråga gärna om det är mer du undrar.

Svar: Oh! Ska genast kika in på din Owls!
Metamorphosis

2013-03-01 @ 18:33:37
URL: http://irenejb.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0