Till fjälls med en treåring


Livet med barn är alltid spännande och en slutar aldrig att bli överraskad - och sportlovsresor till fjälls är inget undantag! 

- Barnet som hemma påstår sig behöva hjälp med i princip all av- och påklädning har här tagit nytt rekord i svischa i och ur sina kläder! Samma barn som hemma annars måste övertalas/mutas för att alls gå med på att duscha har här visat sig vara snabbast när det vankas dusch och blir upprörd när det inte finns någon som kan assisteras just där och då. (Den obligatoriska bastun efteråt kan ev ha med saken att göra...) 

- Asgarv har visat sig vara den spontana reaktionen när samma unge ligger som ett plockepinn där i snön efter att ha vurpat i backe. Överraskande men glädjande! Hade mer tippat på gråt och tårar om du frågat mig för någon vecka sedan!

- Det där med energi och ork verkar funka lite liknande som att vara helt mätt och ändå orka efterrätt. För bevisligen finns det ork att klättra upp och ned i en snödriva 62548892 gånger eller springa upp och ned och upp och ned i en pulkabacke, men ingen ork att gå själv på väg hem från samma backe... 

...och än är lovveckan inte slut! Tror vad morgondagen kommer att bjuda på?! 
Kommentarer
Postat av: Slow-Eva

Det låter underbart! och jag tänker att det är så väldigt viktigt att vi får se våra barn i andra situationer än vi vanligtvis ser dem i :)

2015-03-18 @ 13:17:52
URL: http://slowfamiljen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0